maot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

maot

  • hartina kaayaan paéh pikeun jelema.
  • Aki si Budi geus maot ti sapuluh taun kamari sabab panyawat jantung.
  • Nini maot saminggu saacana aki indit haji ka Mekah.

Tingkatan basa[édit]

  • maot : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.