marmer

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

marmer

  1. batu teuas sabangsa cadas, warnana bodas belang hideung atawa beureum, nu ilaharna dijieun pikeun daun méja.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]