beuli

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti meuli)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

beuli

  1. peta nukeurkeun barang ku duit;
  2. pésér, galeuh.