midali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

midali

  1. medaille: sabangsa bintang ti pakumpulan; kampiun maénbal, ténis jeung liang-liangna osok disebut ogé medali
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.