mikrometer

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mikrometer

  1. parabot anu bisa netepkeun ukuran nu nuduhkeun leuwih pondok manan miliméter, kawat anu kandelna kurang ti samiliméter diukurna kudu make mikrometer
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.