mikroskup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mikroskup

  1. parabot sabangsa kékér pikeun nétélakeun mahluk-mahluk anu lalembut pisan anu teu bisa diténjo ku mata; ku jalan maké mikroskup sajaba bibit-bibit panyakit, babagian getih jeung lain-laina bisa kanyahoan aya, oge bisa ngadeukeutkeun tepi ka 100.000 kali atawa leuwih.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.