mikung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mikung

  1. beunceuh, jangkrik, simeut jeung sajabana; nu teu acan jangjangan, malah acan boga buntut, lamun hakékat mikung nyaeta geus nyaho élmu hakékat tapi teu bisa ngajalankeunana, lamun ajengan mikung hartina ari kasebut ajengan tapi teu bisa ngalakukeun anu bener
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.