milakikeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Citakan:-k a-

  1. kekecapan patani anu maksudna ngajual paré bakating ku nénéh kana paré jeung sieun disapa ku Déwi Sri sabab teu wani nyebut 'ngajual paré', minangka gagantina nyebut lakikeun atawa nyalakikeun atawa ngawinkeun paré
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.