nagara

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

nagara

  • tempat ngumpulna bangas dina wilayah anu watesanna jelas, dipingpin ku hiji kekuasaan anu ditaatan rahayat.
  • Nagara Indonésia mangrupa bagian ti ASEAN.
  • Présiden nagara Amérika Sarikat ayeuna nyaéta Joe Biden.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.