ngagabél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ngagabél

  • napél jiga pacét anu nyeuseup getih sato atawa manusa.
Anjeunna teu weleh méntaan duit waé ka urang, siga pacét ngagabél kana kulit.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.