ngararey

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

ngararey

  1. tingsariak dina awak lantaran capé teuing digawé atawa rék katerap kasakit influénsa