ngararey

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

ngararey

  1. tingsariak dina awak lantaran capé teuing digawé atawa rék katerap kasakit influénsa