Lompat ke isi

nyéré

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

nyéré

  • bagian daun kalapa nu paranjang dibeungkeut ku sampay paragi sasapu di buruan.
  • Sapukeun buruan ku nyéré ngarah teu bala teuing.
  • Saencan disaréan, kasur kuduna digebah heula ku sapu nyéré méh resik tur euweuh nu ngaganggu.

Tingkatan basa[édit]

  • nyéré: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.