olo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

olo

  • barangpénta maké cara lemah lembut, kudu muji-muji heula.
  • Budak leutik mah ulah langsung dicarék tapi kudu diolo heula.
  • Cobaan ngolo si Bapa pikeun diijinan miluan kemping.

Tingkatan basa[édit]

  • olo: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.