ongkoh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

ongkoh

  1. dibasakeun pikeun lalampahan, barang atawa watek nu leuwih ti hiji jinisna;
    meuli ongkoh, nginjeum ongkoh.
  2. masing, misah.