ontohod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ontohod

ontohod

  1. nami sahiji sato, Helarctos malayanus, biruang anu ukur aya di wewengkon Asia Tenggara; biruang madu
Kecap sipat [su]

ontohod

  1. sebutan pikeun jalma nurustunjung