pétét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pétét

(file)
  • mata nu sipit lantaran aya kasakit
  • Si Ujang mah matana téh pétét.
  • Panon kuring jadi pétét, lantaran kamari diseureud ku éngang.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.