paéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

paéh

(file)
  • sagala nu geus euweuh di alam dunya atawa geus teu hirup
  • Ucing téh paéh lantaran katabrak motor.

Tingkatan basa[édit]

  • paéh : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.