paamprok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

paamprok

  • pada amprok dina hiji waktu.
  • Lamun lebaran sok hayang paamprok jeung kolot.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.