pacét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pacét

  • sato sabangsa léntah anu biasana sok aya di leuweung, biasana sok napel dina badan jelema bari nyeuseup getih.
  1. macét: naon waé anu disipatkeun jiga pacét anu napel.
  • Teu disangka, aya pacét napel dina rambutna.
  • Eusi botol nu rék dibawa Gani ka kampus nyaéta pacét jeung panalungtikan skripsi na

Tingkatan basa[édit]

  • pacét: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.