pacaran

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan

pacaran (pacar + -an )

  1. ditambahan at. dipakéan pacar (kuku)