paham

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

paham

  • kondisi keur ngarti pisan kana ngajalankeuna.
  • Keur pandemi kieu mah kudu paham kana situasi sagala hesé.
  • Kudu bisa paham kana haté nu keur saredih pikeun ngarti.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.