pait

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pait

  • rasa nu teu sedep, siga paria atawa hamperu
  • Kecap téh lamun diantepkeun lila teuing mah sok jadi pait peuheur.
  • Lamun nu teu biasa ngadahar paria mah, rasana téh pait pisan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.