pakuwon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pakuwon

  • ngaran tempat ngumpul, kuwu, di pakarangan.
  • Urang kumpul, arulin di pakuwon di handapeun bulan purnama.
  • Pagawéan Dayat ayeuna salian ti ngurus pakuwon ogé nguruskeun kalistrikan imah.

Tingkatan basa[édit]

  • pakuwon: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.