palipisan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

palipisan

  • nuduhkeun kana bagian hulu di gigir kira-kira lempengan halis.
  • Ujang getihan di bagian palipisan sabab labuh keur basa maén bola di lapang.
  • Lamun hayang nyieun kuda jadi lindeuk kudu diusapan dina bagian palipisan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.