panangan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

panangan

  • leungeun; anggahota badan te semet kelek nepika ramo.
  • Odi ngacungkeun leungeun ngajawab pertanyaan guru.
  • Boh leungeun katuhu atawa kénca masing-masing aya gunana.

Tingkatan basa[édit]

  • panangan: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.