pancaroba

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pancaroba

  • asal kecap tina basa Sansekerta, mamaréng jeung dangdarat, parobahan musim, pas pancaroba angin di unggal buana jadi barobah jalanna, nepi ka angin gedé jadi hujan atawa sabalikna.
  • Usum pancaroba mah loba nu geuring.
  • Kudu loba dahar vitamin ari usum pancaroba, béh imunna kuat.

Tingkatan basa[édit]

  • Pancaroba: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.