pangampura

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pangampura

  • méré hampura ka batur.
  • Kuring ménta pangampura ka ibu-ibu sabab teu kahaja ngagéléng bungbuahanna.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.