pangloh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Citakan:-k verba-

  1. kecap anu digunakeun lamun nyalahkeun hasil ngalaksanakeun pagawéan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.