panglong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

panglong

  1. basa ciamis nu hartina tempat ngaragajian cetang kai anu digunakeun ku urang tionghoa di Sumatra
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.