panjang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

panjang

  • ukuran atawa jarak ti tungtung ka tungtung.
  • Ieu bonténg téh meni panjang pisan.
  • Néng Tuti rambutna geus panjang deui.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.