parfum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

parfum

  1. seuseungitan sabangsa minyak seungit.
  2. seuseungitan anu mangrupa cair.

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

parfum

  1. Zat panyeungit
  2. seuseungitan anu mangrupa cair.