paribasa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

paribasa

paribasa

  1. ungkara winangun kalimah atawa klausa anu kekecapanana jeung susunanana geus matok, maksudna geus puguh, biasana ngandung harti babadingan atawa siloka tina kahirupan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]