paribasa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

paribasa

  1. ungkara winangun kalimah atawa klausa anu kekecapanana jeung susunanana geus matok, maksudna geus puguh, biasana ngandung harti babadingan atawa siloka tina kahirupan.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan