parkir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

parkir

  • ngalakukeun kagiatan panundaan mobil atawa motor di sisi jalan nu boga tanda meunang nempatan di dinya.
  • Mang Ajat saprak eureun gawé ti kantor jadi tukang parkir di hareupeun toko.
  • Parkir di hareupeun toko parabot pengkolan mah teu mayar sabab nu boga tokona béréhan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.