Lompat ke isi

pasti

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pasti

  • geus tangtu, putusan ti Gusti nu teu beunang disinglar.
  • Lamun urang hadé ka batur pasti bakalan meunang kahadéan ogé.
  • Lamun urang rajin diajar pasti bakalan bisa.

Tingkatan basa[édit]

  • pasti: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.