pateuh anggel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

pateuh anggel

  1. nyeri beuheung nepi ka teu bisa ngalieuk lantaran saré teu lilir-lilir