pateuh anggel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

pateuh anggel

  1. nyeri beuheung nepi ka teu bisa ngalieuk lantaran saré teu lilir-lilir