pateuh anggel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pateuh anggel

pateuh anggel

  1. nyeri beuheung nepi ka teu bisa ngalieuk lantaran saré teu lilir-lilir