patuangan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

patuangan

  • beuteung; padaharan; tempat nampung kadaharan nu didahar.
  • Patuangan Bapa dipariksa dokter sabab nyeri sapeupeuting.
  • Aya karang dina palebah patuangan Aki, hideung pisan!

Tingkatan basa[édit]

  • patuangan: basa hormat
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.