pendék

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pendék

(file)
  • naon baé anu pondok atawa jarakna deukeut
  • Kuring butuh awi anu pendék keur dijadikeun songsong.
  • Si Udin mah pendék ogé méngbalna lincah.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.