pengis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pengis

  • dibasakeun kana kembang kawung.
  • Pengis dina geus katingali rarantuy.
  • Dina sadahan pengis rantuy pibakaleun kawung.

Tingkatan basa[édit]

  • pengis: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.