Lompat ke isi

pratidina

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [sa]

pratidina

  1. sapopoé.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.