pungak-pinguk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

  • pungak-pinguk: rungah-ringeuh, teu bisa ngajawab lantaran teu nyaho kana urusan anu ditanyakeun