pungak-pinguk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • pungak-pinguk: rungah-ringeuh, teu bisa ngajawab lantaran teu nyaho kana urusan anu ditanyakeun