répéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

répéh

  • kaayaan geus eureun tina ramé sora sabab geus eureun tina ceurik.
  • Budak geus répéh ari indungna ngajajanan coklat mah.
  • Bapa méré emas ka mamah pikeun répéh ti kamari hayang boga kongkorong.

Tingkatan basa[édit]

  • répéh : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.