ragaji

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ragaji

  • pakakas nu gunana keur melahan atawa motongan kai jeung beusi; dijieun tina waja; bentukna huntuan.
  • Ragaji Bah Ano mah mintul, Kang.
  • Kadé tong wani maén ragaji, bisi cilaka!

Tingkatan basa[édit]

  • Ragaji: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.