ragrag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ragrag

  • murag; sagala nanaon nu maju ti luhur ka handap.
  • Kadé éta hénpon ragrag ti luhur lomari.
  • Ceunah mah aya jalmi nu ragrag ti jembatan anyar ningali tina tipi mah.

Tingkatan basa[édit]

  • ragrag: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.