ramé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ramé

  • kaayaan keur loba ku rupa-rupa sora nu kadéngé.
  • Pasar malam téh meni ramé tepi ka dua peuting engké.
  • Atuh teu ramé lamun Si Budi teu miluan mah da si éta jelemana resep ngabodor.

Tingkatan basa[édit]

  • ramé : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.