rapékan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • daék jeung bisa ngagawéan loba pagawéan
    misal isuk daék tatanén, pabeubeurang dagang, soréna ngaput.