rompang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • ruksakna bagéan nu seukeutna samisal dina péso, bedog jeung réa-réa deui.