sérang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • sawah



séngsérang panon
parawan nu meujeuhna resep ka lalaki

séngsérang padung
jalma anu geus kolot, nu téréh maot