sada

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sada

  • sora nu asalna jelas ti mana.
  • Tiap peuting sada tokék di jero imah kadéngé pisan.
  • Sada jam béker Kang Maman ngareuwaskeun kuring.

Tingkatan basa[édit]

  • sada: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.