sajeungkal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap bilangan [su]

sajeungkal

1. kurang leuwih 20 sentimeter

2. panjangna kurang leuwih ti tungtung indung tepi ka tungtung cinggir mun dipentangkeun