sakiceup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sakiceup

  • waktu anu sakeudeung pisan siga kiceup
  • Kuring kamari ka Jogja tilu poé meni asa sakiceup.


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.